Akkurat nå – ledig stilling som dyrepleier!

Les mer og søk her

Siden har vi vokst og utviklet oss i takt med kundenes behov både når det gjelder lokaler, utstyr, åpningstider og behandlingstilbud.

Vi har tidligere hatt tilholdssted på Brueland, i Jernbaneveien og Storgata. I 2012 flyttet vi inn i dagens lokaler i Welhavensvei 19. Her er vi sentralt beliggende med gode parkeringsmuligheter. Våre lokaler er nye, moderne og med god plass for videre utvikling. 

I november 2020 ble vi en del av AniCura, og har nå et stort nettverk av søster-klinikker i hele Norge og Europa. Sammen blir vi faglig sterkere og kan gi deg og ditt kjæledyr et enda bedre tilbud. 

I dag har AniCura Sandnes Smådyrklinikk registrert mer enn 8000 dyreeiere og 12-13000 dyr. Vi har åpningstider fra 0800 til 1900 mandag til fredag, samt døgnkontinuerlig akuttvakt hele året. Arbeidsstokken består av 6 dyrepleiere/assistenter 6 veterinærer 1 kiropraktor og 1 daglig leder.

Våre ansatte er kundevennlige, løsningsorienterte og faglig oppdaterte. Vi kan tilby en rekke tjenester innen veterinærmedisin. Klinikken er godt utstyrt med eget blodlaboratorie, røntgen, tannrøntgen, ultralyd med mer. I tilknytning til venterom/resepsjon har vi en butikk med et stort utvalg av kvalitetsfôr, pleiemidler og annen rekvisita av god kvalitet.

 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.