Kontakt

Du kan bestille time på telefon 73841480 eller via vår online booking. Vi gjør oppmerksom på at det kun er noen utvalgte type timer som kan bookes online. Hvis du er usikker på om du finner riktig eller ønsker noe utover de valgene som finnes, er det best å ta kontakt med oss på telefon. Vi tar dessverre ikke mot timebestilling på mail, instagram eller facebook. Ved timebestilling er det viktig at du informerer oss om alt du ønsker hjelp til, så vi kan sette av god nok tid. Enkelte ting krever mer tid enn vi kan tilby i poliklinikken. Da vil en eventuell ny time avtales for videre undersøkelser. Velkommen til oss med ditt kjæledyr!

For bestilling av akutttime ring oss på telefon 73841480 i normal åpningstid. 

For akutthjelp utenom åpningstid ring Dyrlegevakta i Trondheim på telefon 45473333 for å snakke med vakthavende veterinær.  

Vi er en del av Dyrlegevakta i Trondheim, en vakt vi deler med flere andre lokale klinikker. 

Kontakt oss

73 84 14 80

Byåsveien 120, 7020 Trondheim

Få veibeskrivelse

For dyreeiere

  • Lurer du på om et oppmøte hos veterinærvakten er nødvendig, kan du forsøke en online konsultasjon hos en av våre veterinærer via AniCura-appen. Tjenesten er tilgjengelig alle dager fra 07:00-22:00. Første besøk er alltid gratis, og tjenesten er inkludert i abonnementet for AniPlan-medlemmer.

    Ordinær pris er 349 kr på hverdager. Om kvelden etter kl. 18 og i helgen er prisen 549 kr.

    Last ned appen fra AppStore eller Google Play

  • Dette er en liste over enklere behandlinger og tjenester hos oss.
    For mer kompliserte utredninger, tanntrekker og operasjoner er det ikke alltid lett å gi en fast pris på forhånd, men vi vil alltid holde en åpen, løpende dialog med deg så du har kontroll og oversikt over pris.

For veterinærer

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill time her
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.