Kontakt

For timebestilling ring tlf 32 83 35 03 i våre åpningstider.

Vi tar i mot både timebestillinger og akuttpasienter. Det er ønskelig at flest mulig bestiller timer på forhånd, slik at det blir minst mulig ventetid. Våre dyrleger forsøker etter beste evne å overholde timeavtalen. Forsinkelse kan oppstå hvis akutt syke pasienter må prioriteres.

Ved timebestilling er det fint om vi får en nøyaktig beskrivelse av hva du ønsker at vi skal hjelpe deg og ditt kjæledyr med. Oppstår det nye problemstillinger når man ankommer timen, kan det bli nødvendig å sette opp en ny time for dette.

OBS! Vi oppfordrer alle til å ringe for timebestilling. E-post vil bli besvart , men det er ikke alltid vi får anledning til å svare så raskt som ønskelig.

Mellom klokken 19.00-20.00 fra man-tors er det ingen timebestilling, men vi har åpent for salg.

For dyreeiere

  • Lurer du på om et oppmøte hos veterinærvakten er nødvendig, kan du forsøke en online konsultasjon hos en av våre veterinærer via AniCura-appen. Tjenesten er tilgjengelig alle dager fra 07:00-22:00. Første besøk er alltid gratis, og tjenesten er inkludert i abonnementet for AniPlan-medlemmer.

    Ordinær pris er 349 kr på hverdager. Om kvelden etter kl. 18 og i helgen er prisen 549 kr.

    Last ned appen fra AppStore eller Google Play

  • Dette er en liste over enklere behandlinger og tjenester hos oss.
    For mer kompliserte utredninger, tanntrekker og operasjoner er det ikke alltid lett å gi en fast pris på forhånd, men vi vil alltid holde en åpen, løpende dialog med deg så du har kontroll og oversikt over pris.

For veterinærer

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Hva kan vi hjelpe deg med?
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.