Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Som første dyreklinikk i distriktet etablerte vi oss i 1984 under navnet Drammen Veterinærkontor og Smådyrklinikk. Siden har vi vokst og utviklet oss i takt med tidens standard når det gjelder både lokaler, utstyr og behandlingstilbud. Klinikken ble utvidet og totalrenovert i 2009, og i september 2021 flyttet hele klinikken til nye lokaler på Kjellstad i Lier. I dag er klinikken 1000kvm stor, og består av moderne lokaler med stort og trivelig venterom, moderne rom for poliklinikk, røntgen og tannbehandling, samt laboratorium og operasjonsavdeling.

Vi har gode parkeringsmuligheter, og adkomsten er enkel fra E-18. Staben vår har i alle år vært meget stabil. De faste veterinærene har jobbet lenge i faget, og vi har en solid kjerne av erfarne og godt kursede dyrepleiere. Klinikken har et bredt behandlingstilbud, kundevennlige åpningstider og beredskapsvakt for akutthjelp hele døgnet. Vi har dagoppstalling for tidkrevende undersøkelser og behandling. Dette driftsopplegget er ressurskrevende, men gir stor trygghet for våre 2- og 4-beinte kunder.