Marianne Stabæk Martin
Veterinær

Marianne Stabæk Martin

Veterinær
Veterinær
Marianne Stabæk Martin
Veterinær

Spesialitet

  • Indremedisin, nevrologi, hjertemedisin, klinisk patologi og cytologi.

Utdanning

  • Uteksaminert fra Universitetet i Liverpool i 2002, Veterinær

Marianne Stabæk Martin jobbet i England fram til 2005. Her var hun veterinær for kjæledyr, primært hund og katt, ved store travle klinikker og fikk lagt et veldig godt grunnlag for videre vekst som veterinær både innenfor kirurgi og indremedisin.

Marianne er i fra Lier, og i 2005 vendte hun hjem til Norge og slo seg ned i Bærum hvor hun bor med tre barn. Hun har jobbet ved forskjellige klinikker i Asker og Bærum, men takket ja til en fast stilling ved AniCura Dyreklinikk Drammen i februar 2016.

Som veterinær er hun veldig interessert i indremedisin, nevrologi og særlig hjertemedisin. I 2024 bestod hun eksamen i veterinærkardiologi ved European School of Veterinary Medicine, og er nå sertifisert med tittelen CertAVP (Veterinary Cardiology). Hun er den som tar hjerteutredningene ved AniCura Dyreklinikk Drammen. Hun er også veldig interessert i klinisk patologi og cytologi hvorpå hun har en eksamen etter ett års fordypning i emnet fra Massey University i New Zealand gjennom Master of Veterinary Medicine Programme (MVM). Fra European School of Postgraduate Studies har hun bestått en eksamen innenfor indremedisin på kjæledyr, en såkalt General Practioner Certificate in Small Animal Medicine (GPCert (SAM)).

Marianne er også klinikkens Cat Advocate som vil si lederen for Cat-Friendly teamet. Lurer du på noe om den kattevennlige klinikken vår, spør Marianne.

Marianne har en genuin interesse i yrket sitt og omsorg for både eier og dyr er viktig for henne. Hun er opptatt av at kundene skal føle seg velkommen og at man kan stille spørsmål. Hun har en egen interesse for katter.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.