Grimstad

AniCura Dyreklinikk Grimstad

AniCura Dyreklinikk Grimstad er en velutstyrt klinikk med 10 ansatte. Vi er opptatt av at de som besøker oss skal trives, og vi ønsker å gi både kjæledyr og deres eiere stor omsorg og god menneskelig og faglig behandling. Vi har bred erfaring, men ekstra sterkt fokus på billeddiagnostikk, indremedisin og rehabilitering.

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

37 04 95 00

Bergemoveien 21, 4886 Grimstad

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Fra å ha kun en ansatt i 1992 har vi vokst til i dag 10 ansatte, fordelt på veterinærer, dyrepleiere, assistenter, studenter, rehabiliteringsterapaut og kiropraktor. Vår styrke er en trivelig og god stab med dyktige og blide medarbeidere. Vårt slagord er "VI BRYR OSS".

Vi har bred kompetanse innen billeddiagnostikk, operasjoner og indremedisin, og henviser til spesialister der det er nødvendig. 

Vår rehabiliteringsavdeling er innholdsrik og består av blant annet vanntredemølle, fysioterapi og kiropraktikk. Den er i aktiv bruk til både postoperativ behandling og forbyggende behandling. En time hos vår fysioterapaut passer hunder og katter i alle aldre. Det legges vekt på hva du som eier kan jobbe videre med hjemme. Det blir lagt opp en individuell plan som passer ditt dyr enten det har utfordringer med overvekt, leddproblematikk, eller om du kun ønsker hjelp til å trene riktig.

Velkommen til oss på Bergemoen i Grimstad. 

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Se våre tjenester og behandlinger

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Dyreklinikk GrimstadFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.