PetVett er blitt en del av AniCura

Petvett, og dermed alle Norske PetVett klinikker, har blitt en del av AniCura, Nordens ledende sammenslutning innen moderne veterinærmedisin, og den eneste sammenslutning med eksklusivt fokus på hund, katt og andre selskapsdyr.

Med sin inntredelse i AniCura har PetVett styrket det faglige fundamentet ytterligere, idet vi nå har adgang til en uendelig mengde av spesialiseret viten innen veterinærmedisin, samtidig med at det vil blive foretaget yderligere investeringer i moderne udstyr og udvikling af medarbejdernes faglige kompetence.

I de kommende måneder vil alle PetVett klinikker og PV Dyresykehus gjennomgå en transformasjonsprosess, hvor vi til slutt vil fremstå som AniCura, og PetVett navnet vil derfor utfases. Våre kunder vil derfor oppleve ny skiltning, ny bekledning, en ny grafisk profil, ny hjemmeside og ikke minst - nye navn. Men innenfor dette er vi fortsatt de samme, og det er fortsatt fagligheten og vår kjærlighet og omsorg for dyrene som driver oss i det daglige. Liksom vi også i fremtiden som AniCura vil, være kjendt for våre tre kjerneverdier. Tryghet, kompetanse og service.

Hvis du har spørsmål til navneskiftet eller AniCura sammenslutningen, er du alltid velkommen til å stille spørsmål til din lokale PetVett / AniCura klinikk.

  Flere nyheter

  • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

   Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
    Les mer om dette
   • Flåtten er her!

    Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
     Les mer om dette
    • Kattepest påvist i Agder!

     Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
      Les mer om dette

     Feil

     Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.