Klara fikk prolaps - det trenger ikke bety avliving

Dvergdachsen Klara på fem år fikk prolaps i bakerste del av ryggen i vår. Eier Astrid har sendt oss denne videoen av henne for å vise hvor fint det går! Fra å kun dra bakbeina bak seg i begynnelsen av mai, var hun på beina igjen rundt 17. mai. Da hadde hun blitt operert av Silvia Jauernig ved AniCura Oslo, og hadde fått rehabilitering av Greta Oldfield ved AniCura Rehab Sandvika. Eier Astrid og Klara selv hadde også trent jevnt og trutt etter operasjonen, opp til fire timer daglig i en periode. Men det var verdt det! Allerede den 13. mai kunne Klara logre igjen, og mot slutten av måneden gikk hun uten noen form for støtte. Filmen under er fra begynnelsen av juni, en måned etter at hun ikke kunne bruke bakbeina i det hele tatt!

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.