Østerås

AniCura Dyreklinikk Østerås

AniCura Dyreklinikk Østerås tilbyr undersøkelser og behandling for hund og katt i Bærum. Vi er et dedikert team av veterinærer og dyrepleiere som ønsker deg velkommen til oss!

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Se oversikt over hva vi tilbyr av behandling

Kontakt oss

67166161

Grini Næringspark 1, 1361 Østerås

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Klinikkens historie

Dyreklinikken ble startet opp i 1985, og hadde da navnet Østre Bærum Dyreklinikk. Klinikken skiftet deretter navn til Doktor Dyregod. Klinikken var blant de fire første dyreklinikkene i landet som ble sertifisert av tilsynsutvalget fra Den Norske Veterinærforening. Denne godkjenningen er nå opphørt, men AniCura fortsetter det gode kvalitetssikringsarbeidet gjennom blant annet sin egen ordning QualiCura. Klinikkens visjon har vært å oppnå det beste for dyrene gjennom god omsorg, optimal behandling og oppfølging. 

I 2014 ble klinikken en del av AniCura gruppen, og skiftet navn til AniCura Dyreklinikk Østerås. 

I oktober 2020 tok Marie Molberg over stafettpinnen etter Martine som ny daglig leder ved AniCura Dyreklinikk Østerås. Marie er utdannet veterinær fra Szent Istvan University of Veterinary Medicine i Budapest. Hun har jobbet som veterinær siden 2010, og har erfaring fra flere smådyrklinikker på østlandet, samt innen salg, markedsføring og ernæring.

Vil du lese mer om våre ansatte? Trykk her

Ankomst og parkering

Vi holder til i Grini Næringspark 1 og har inngang på langsiden av bygget. På denne siden er det gratis parkering på oppmerkede plasser. Tilhørende bygget er det også innendørs parkeringshus med gratis parkering opptil 1 time. Vi holder til i 2. etasje og har heis. Velkommen! 

Kloklipp

Vi tilbyr kloklipp hos oss. For priser, trykk her. Ved kloklipp må det ringes på forhånd for å avtale tid, eventuelt kan dere bruker online booking tjenesten vår. Kloklippen gjøres av dyrepleier eller klinikkassistent. 

Ormekur ved utenlandsresie 

Det er mulig å komme for drop in på ormekur, men med forbehold at vi ikke alltid har veterinær tilstedet som kan signere i passet. For å unngå potensiell bomtur anbefaler vi at dere ringer på forhånd. For gjeldende reglement, se Mattilsynets sider

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Dyreklinikk ØsteråsFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.