Vår historie

Dyreklinikken ble startet opp i 1985, og hadde da navnet Østre Bærum Dyreklinikk. Klinikken skiftet deretter navn til Doktor Dyregod. Klinikken var blant de fire første dyreklinikkene i landet som ble sertifisert av tilsynsutvalget fra Den Norske Veterinærforening. Klinikkens visjon har vært å oppnå det beste for dyrene gjennom god omsorg, optimal behandling og oppfølging. 

I 2014 ble klinikken en del av AniCura gruppen, og skiftet navn til AniCura Dyreklinikk Østerås. 

AniCura er en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr. Foretaket ble født ut fra ideen om å skape en bedre veterinærmedisin ved å samle ressursene. 

AniCura har et komplett tilbud av medisinske og kirurgiske tjenester og behandlinger. Det omfatter alt fra forebyggende pleie og grunnleggende omsorg, til avansert og spesialisert diagnostikk, intensivpleie og kirurgiske inngrep. Vil tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og kostholdsrådgivning. 

I oktober 2015 tok Martine Schøyen Røang over som daglig leder. Martine er autorisert dyrepleier utdannet fra Hansenberg i Danmark. Hun har jobbet på klinikken siden 2009, og er spesielt dyktig på kundebehandling, økonomiske og administrative oppgaver ved klinikken. 

I oktober 2020 tok Marie Molberg over stafettpinnen etter Martine som ny daglig leder ved AniCura Dyreklinikk Østerås. Marie er utdannet veterinær fra Szent Istvan University of Veterinary Medicine i Budapest. Hun har jobbet som veterinær siden 2010, og har erfaring fra flere smådyrklinikker på østlandet, samt innen salg, markedsføring og ernæring.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.