EquiGroomer til smådyr og hest!

Nå får du EquiGroomer i to størrelser til både smådyr og hest i vår butikk. EquiGroomer er et effektivt, trygt og skånsomt hjelpemiddel for fjerning av død pels.

Equigroomer kan brukes på hunder, katter, kaniner, geit, marsvin, hamster, hester/ponnier og kuer

I motsetning til andre verktøy som børstes gjennom pelsen og drar løs pels ut, er EquiGroomer laget slik at det taggete bladet kun tar med seg den døde pelsen etter endene, slik at pelsen ikke trekkes eller dras, og det er ingen fare for skade på huden.    Bladet er dessuten designet slik at det er trygt å bruke uansett hvor ofte du bruker det, det vil ikke skade overpelsen eller fjerne levende/friskt hår.

EquiGroomer er uerstattelig i røyteperioden, men brukes hele året for å fjerne dødt hår, smuss og flass. Fungerer utmerket på inntørket gjørme. Den etterlater skinnende blank pels. Bladet er spesialutformet med tanke på sensitiv hud, og tåles også av dyr som ikke liker å bli børstet. Mange vil oppleve groomingen som avslappende massasje!

Hvordan bruke EquiGroomer?

Bruk børsten med hele bredden langs hårretningen. Du kan starte litt forsiktig, men etter noen få strøk kan du øke trykket. Tenk på Equigroomer som et massasjeverktøy, heller enn en børste. Det vil gi deg en bedre pekepinn på hvor hardt du skal trykke (syns du at Equigroomer "ikke fungerer" er det mest sannsynligvis fordi du ikke trykker hardt nok!). De små taggene fjerner alle død pels mens du børster/masserer, også de som ligger under overpelsen. Hvis du bruker Equigroomer riktig, skal den ikke skade overpelsen. Den kan heller ikke skade hunden da taggene er veldig korte (men selvsagt, har du en hund med veldig lite pels som for eksempel whippet, skal du skippe de mest hårløse partiene). IKKE bruk Equigroomer som en sag! 

Liten EquiGroomer passer utmerket for:

- hunder

- katter 

- kaniner

- geit

- marsvin

- hamster 

Lengde 13 cm.

Equigroomer kan brukes på alle raser med kort og mellomlang pels som for eksempel schäfer, labrador, welsh springer spaniel og pomeranian, og vil også passe for strihårede hunder for å fjerne resten av underpelsen etter trimming.

 

Stor EquiGroomer passer utmerket for:

- hester og ponnier

- kuer

Lengde 21 cm.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.