Kristiansand

AniCura Dyresykehus Sørlandet

Våre veterinærer har høy faglig kompetanse og bred erfaring innenfor sine felt på smådyr og hest. Vi har i tillegg to smådyrspesialister under utdanning ved dyresykehuset. Hos oss finner du veterinærer med videreutdanning og spesialisering innen kirurgi, indremedisin, avansert ultralyd, kardiologi, allergi, oftalmologi og rehabilitering. Våre autoriserte dyrepleiere har etterutdannet seg innen anestesi, adferd, smertebehandling og billeddiagnostikk. Dyresykehuset har egen rehabiliteringsavdeling som tilbyr trening i vanntredemølle, dyrekiropraktikk, laserbehandling og annen fysikalsk behandling. Vi mottar henvisningspasienter fra hele landet, og samarbeider med klinikkene i regionen.

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

380 95 500

Travparkveien 40, 4636 Kristiansand

Få veibeskrivelse

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Ved behov for akutthjelp til ditt kjæledyr utenfor våre ordinære åpningstider kan du ringe kommunal veterinærvakt tlf 24 13 25 22.

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.