AniCura konto hos Resurs Bank

I samarbeid med Resurs Bank kan vi tilby våre kunder en faktura med 30–60 dagers forfall uten gebyr. Dette gjøres ved å opprette en AniCura konto hos Resurs Bank.

Vi har et samarbeid med Resurs Bank som er en løsning som tilbyr våre kunder faktura med 30-60 dagers forfall uten gebyr. Dette gjøres ved å opprette en AniCura konto.

Du søker da om kreditt fra 5.000 - 50.000kr. Vi hjelper deg gjerne med søkeprosessen i resepsjonen, og du får svar over nett i løpet av kort tid. Du kan med fordel søke om AniCura konto via Resurs Bank før besøket hos oss. Hvis søknaden blir godkjent, kan du besøke oss uten å tenke på direkte betaling (husk gyldig legitimasjon; pass, førerkort, evt bankkort med bilde).

NB: Det er viktig at du søker via skjemaet på denne linken og ikke via Resurs Banks hjemmeside, så det blir knyttet til riktig konto. 

Med AniCura konto hos Resurs Bank får du regningen måneden etter du har vært hos veterinæren, og om du betaler alt til forfall, påløper det ingen ekstra kostnader (renter). Forfall vil være siste dag den måneden, så du har da 30-60 dager frem til forfall. Du kan også dele opp regningen slik det passer for deg. Du kan bla. dele opp regningen i opptil 12 måneder.

AniCura konto er et flott tilbud til deg som har behov for undersøkelse eller operasjon hos veterinær innen kort tid, men ikke har mulighet for å betale før neste måned eller senere. 

Søk om AniCura konto her

Få rabatt med AniPlan

Som AniPlan-medlem får du rabatt på flere av våre tjenester, og du betaler ingenting for direkteoppgjør eller konsultasjoner i appen. Du får også 10% rabatt fôr fra Royal Canin, Hill's og Specific. Du betaler også redusert pris for flere av våre andre kvalitetsprodukter.
Hva er AniPlan?

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.