Førstehjelpskampanje

Vi i AniCura står klare for å gi akutt hjelp til ditt kjæledyr, men om du selv vet hvordan du skal handle i en akutt situasjon er sjangsen enda større for at det skal gå bra.

Det er lurt å oppfriske kunnskapene sine regelmessig og ha riktig utstyr hjemme. I perioden 18. september til 15. oktober har vi fokus på førstehjelp i AniCura. 

Les mer om førstehjelp til hund eller katt ved å klikke her:

https://www.anicura.no/fakta-og-rad/hund/forstehjelp-pa-hund/

https://www.anicura.no/fakta-og-rad/katt/forstehjelp-pa-katt/

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.