OBS – endring i juni

Den 6. og 20. juni er det ikke veterinær på Notodden men en klinikkassistent/dyrepleier.

Notodden

AniCura Dyreklinikken Notodden

Klinikken på Notodden er en trivelig liten poliklinikk i Telegata. Dette er en underavdeling av AniCura Dyreklinikken Telemark som ligger på Brenna i Midt-Telemark. På klinikken i Telegata møter du to av våre veterinærer: Ingvild Ose Askvik på mandager (09.00 - 16.00) og Veronica Kraknes på torsdager (11.00- 18.00) I butikken har vi et lite utvalg av fôr og pleieprodukter til hund og katt. Er det spesifikke varer du ønsker å kjøpe hos oss kan du gjerne sende oss en epost slik at vi kan ta det med fra klinikken på Gvarv. Velkommen til oss!

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

AniCura nyhetsbrev

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.