Vi er her for dyr som trenger oss!

Vi har nå en helt uvanlig hverdag på klinikken på Gvarv. Det har vært nødvendig å sette i gang med flere konkrete tiltak på grunn av COVID-19. Vi må som alle andre gjøre alt det vi kan for å hindre smitte. Det er en omstilling for oss alle.

Dessverre har vi måtte strenge vår klinikken på Notodden midlertidig. Vi utsetter også det meste av forebyggende- og rutinebehandlinger inntil videre.

Den gode nyheten er at vi er tilgjengelig for alle dyr som er syke, skadet eller på en eller annen måte trenger vår hjelp – og vi opprettholder vanlige åpningstider på Gvarv. Her kan dere også komme å kjøpe fôr og pleieprodukter.

Når dere kommer til oss nå vil dere møte klinikken på en annerledes måte. Vi ønsker at dere venter ute og ringer på ringeklokken. Noen ganger henter vi dyret ute og hvis eier blir med inn tar vi dere inn en av gangen.

Vi ansatte på AniCura dyreklinikken Telemark vil benytte anledningen til å takke dere besøkende for deres tålmodighet og samarbeid. Ingen av oss er eksperter på denne ekstraordinære situasjonen.

Konstruktive tilbakemeldinger, både positive og negative, er derfor veldig viktig for oss. Dette for at vi skal kunne møte dine behov på best mulig måte i tiden fremover.

Vi tenker også mye på alle som er berørt av krisen, enten det er karantene, sykdom eller uavklart arbeidssituasjon.

Vi ønsker å minne dere på at vi er kun en telefonsamtale unna hvis dere lurer på noe! I noen tilfeller kan en videokonsultasjon også være en løsning.

Ta vare på hverandre og dyrene deres!

Hilsen alle oss på AniCura Dyreklinikken Telemark

23.03.20

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.