AniCura setter fokus på seniorer

Bestill en utvidet seniorundersøkelse i mars på alle våre klinikker. Les mer

Obs: Klinikken er stengt 4. mars 2024

Vi er her for dyr som trenger oss!

Vi har nå en helt uvanlig hverdag på klinikken på Gvarv. Det har vært nødvendig å sette i gang med flere konkrete tiltak på grunn av COVID-19. Vi må som alle andre gjøre alt det vi kan for å hindre smitte. Det er en omstilling for oss alle.

Dessverre har vi måtte strenge vår klinikken på Notodden midlertidig. Vi utsetter også det meste av forebyggende- og rutinebehandlinger inntil videre.

Den gode nyheten er at vi er tilgjengelig for alle dyr som er syke, skadet eller på en eller annen måte trenger vår hjelp – og vi opprettholder vanlige åpningstider på Gvarv. Her kan dere også komme å kjøpe fôr og pleieprodukter.

Når dere kommer til oss nå vil dere møte klinikken på en annerledes måte. Vi ønsker at dere venter ute og ringer på ringeklokken. Noen ganger henter vi dyret ute og hvis eier blir med inn tar vi dere inn en av gangen.

Vi ansatte på AniCura dyreklinikken Telemark vil benytte anledningen til å takke dere besøkende for deres tålmodighet og samarbeid. Ingen av oss er eksperter på denne ekstraordinære situasjonen.

Konstruktive tilbakemeldinger, både positive og negative, er derfor veldig viktig for oss. Dette for at vi skal kunne møte dine behov på best mulig måte i tiden fremover.

Vi tenker også mye på alle som er berørt av krisen, enten det er karantene, sykdom eller uavklart arbeidssituasjon.

Vi ønsker å minne dere på at vi er kun en telefonsamtale unna hvis dere lurer på noe! I noen tilfeller kan en videokonsultasjon også være en løsning.

Ta vare på hverandre og dyrene deres!

Hilsen alle oss på AniCura Dyreklinikken Telemark

23.03.20

Flere nyheter

 • Pass godt på din eldre firbeinte venn! AniCura setter fokus på seniorer

  Eldre kjæledyr har økt risiko for en rekke aldersrelaterte sykdommer. Regelmessige undersøkelser kan heldigvis avsløre skjulte lidelser og betydelig forbedre livskvaliteten for våre gamle venner. Hos AniCura har vi ekstra fokus på seniorkjæledyr og tilbyr utvidede seniorundersøkelser for tidlig oppdagelse og behandling av aldersrelaterte sykdommer.
   Les mer om dette
  • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

   Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
    Les mer om dette
   • Tur i snø og kulde

    I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.