Vi er her for dyr som trenger oss!

Vi har nå en helt uvanlig hverdag på klinikken på Gvarv. Det har vært nødvendig å sette i gang med flere konkrete tiltak på grunn av COVID-19. Vi må som alle andre gjøre alt det vi kan for å hindre smitte. Det er en omstilling for oss alle.

Dessverre har vi måtte strenge vår klinikken på Notodden midlertidig. Vi utsetter også det meste av forebyggende- og rutinebehandlinger inntil videre.

Den gode nyheten er at vi er tilgjengelig for alle dyr som er syke, skadet eller på en eller annen måte trenger vår hjelp – og vi opprettholder vanlige åpningstider på Gvarv. Her kan dere også komme å kjøpe fôr og pleieprodukter.

Når dere kommer til oss nå vil dere møte klinikken på en annerledes måte. Vi ønsker at dere venter ute og ringer på ringeklokken. Noen ganger henter vi dyret ute og hvis eier blir med inn tar vi dere inn en av gangen.

Vi ansatte på AniCura dyreklinikken Telemark vil benytte anledningen til å takke dere besøkende for deres tålmodighet og samarbeid. Ingen av oss er eksperter på denne ekstraordinære situasjonen.

Konstruktive tilbakemeldinger, både positive og negative, er derfor veldig viktig for oss. Dette for at vi skal kunne møte dine behov på best mulig måte i tiden fremover.

Vi tenker også mye på alle som er berørt av krisen, enten det er karantene, sykdom eller uavklart arbeidssituasjon.

Vi ønsker å minne dere på at vi er kun en telefonsamtale unna hvis dere lurer på noe! I noen tilfeller kan en videokonsultasjon også være en løsning.

Ta vare på hverandre og dyrene deres!

Hilsen alle oss på AniCura Dyreklinikken Telemark

23.03.20

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.