Betaling og priser

FORSIKRING OG DIREKTEOPPGJØR

For å ha mulighet til å kunne gi dyret ditt optimal behandling ved sykdom eller skade anbefaler vi at du tegner en sykeforsikring hos ditt forsikringsselskap. Denne forsikringen er dyrenes ”folketrygd”. Alle dyr i alle aldre kan forsikres, også huskatter og blandingshunder. 

Vi har anledning til å ta regningen på direkteoppgjør med flere forskringsselskap. Da betaler du kun egenandel til oss, og resterende beløp tas direkte med selskapet. 

Ved forsikringer i andre selskap gjøres regningen opp med oss på behandlingsdagen, og du sender selv inn papirer til forsikringsselskapet ditt for tilbakebetaling av utlegg. 

PRISER

Du vil finne prisene våre i resepsjonen. Vi vil alltid prøve å gi en konkret forhåndspris, men på grunn av at vi ikke alltid vet på forhånd hvilke undersøkelser som må til, eller hvilken behandling som trengs for dyret ditt, så kan dette være vanskelig å avgjøre på forhånd. Vi vil selvfølgelig ikke gjøre noe som ikke er avtalt, og det er viktig at du som eier er tilgjengelig på telefonen dersom dyret ditt er innlagt slik at kan kommunisere tiltak og pris underveis.

For priser på rutineundersøkelser, se prisliste

BETALING

Betaling må skje på utleveringstidspunktet enten kontant eller med bankkort/Visa/Mastercard. Vi tar også Vipps.

Klinikken har ikke anledning til å gi med faktura.

Har man ikke mulighet til å gjøre opp med kort eller kontant, har vi et samarbeid med kredittselskapet Resursbank og kan opprette en Dyrekonto. Så lenge du er kredittverdig vil du ved hjelp av Resursbank kunne gis et rentefritt lån i 30-60 dager. Spør oss om dette, så hjelper vi deg med lånesøknad.

Prisene er de samme enten du henvender deg til hovedklinikken på Brenna eller til avdelingen i Telegata på Notodden.

Forsikring av kjæledyr

Vi anbefaler at du tegner en forsikring for ditt dyr. Sykdom kan kreve langvarig behandling og skader kan bli omfattende, og da er det godt å få dekket mye av kostnadene via forsikring.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.