Stavanger

AniCura Dyresykehus Stavanger

AniCura Dyresykehus Stavanger har et bredt tilbud innen kirurgi, indremedisin, øyelysing og behandling, tenner, kreftbehandling og generell smådyrmedisin. Vi har en smådyrspesialistkandidat og en øyelyser i staben vår, samt god kompetanse på eksotiske dyr.

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

51 51 00 60

stavanger@anicura.no

Torgveien 15, 4016 Stavanger

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

AniCura Dyresykehus Stavanger er et moderne dyresykehus med lang historie, sentralt plassert på Hillevåg. Vi har et bredt tilbud innen kirurgi, indremedisin, øye- og tannsykdommer, kreftbehandling og generell smådyrmedisin, samt god kompetanse på eksotiske dyr, og har både smådyrspesialistkandidat og øyelyser i staben. Her jobber det dyktige om omsorgsfulle mennesker med lang erfaring og god serviceinnstilling. Du finner også en svært velutrustet butikk hos oss, med fôr, pleieartikler og utstyr til smådyr.

For å gjøre besøket best mulig for kattene, har vi gått gjennom sertifiseringen Cat Friendly Clinic. Vi har også vært godkjent av Den norske veterinærforening. Denne godkjenningen er nå opphørt, men AniCura fortsetter det gode kvalitetssikringsarbeidet gjennom blant annet sin egen ordning QualiQura. 

Siden vi åpnet i 1984 har vi vokst og utviklet oss i takt med tidens standard når det gjelder både lokaler, utstyr og behandlingstilbud.

Klinikken ble utvidet og totalrenovert i 2014 og fremstår med moderne lokaler. Når dere kommer inn i resepsjonen møter dere våre serviceinnstilte resepsjonister, som vil delegere dere til riktig venteområde. Vi har separat venteområde for hund og katt i den hensikt å forebygge stress hos pasientene våre. Kaffemaskinen vår er disponibel for alle våre kunder mens dere venter. 

På vårt sykehus har vi fem undersøkelsesrom, hvor to av disse er forbeholdt katt, ettersom vi er et gullkreditert cat friendly sykehus. 

Vi er et fullt utrustet dyresykehus med bred kompetanse og et godt faglig miljø. I tillegg til egne rom for tannbehandling, ultralyd- og øyeundersøkelse har vi to operasjonssaler, digitalt røntgen, CT og laboratorium der vi kan analysere og få raskt svar på en rekke diagnostiske prøver.

Sykehuset har separate oppstallingsrom for hund, katt og kanin og gnager hvor de får egne bur med god plass. Dette er for å gjøre besøket så behagelig og stressfritt som mulig. Alle innlagte pasienter får jevnlig tilsyn og oppfølging etter behov.

Vi holder til på gateplan rett ved Kilden kjøpesenter hvor det er gode, gratis parkeringsmuligheter. Det er også gode muligheter for å benytte kollektivtransport.

Velkommen til AniCura Stavanger!

 

Velkommen til oss! 

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Les om våre tjenester

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.