Stjørdal

AniCura Dyresykehus Stjørdal

På vårt dyresykehus møter du dyktige veterinærer og dyrepleiere med mye omsorg og erfaring. Her behandler vi hunder, katter og mindre selskapsdyr, og vi har spesialkompetanse på øyesykdommer og -kirurgi, hjertemedisin og kirurgi. Vi har også stor kompetanse på tannbehandlinger og indremedisin. Velkommen til oss!

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

74 84 00 90

Ole Rises gate 5, 7500 Stjørdal

Få veibeskrivelse

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

AniCura har bygget nytt Dyresykehus på Stjørdal, en fantastisk utvidelse av AniCura Stjørdal Dyreklinikk til hele 1000m2.  Sommeren 2019 tok vi de nye flotte lokalene i bruk og endret da også navn til AniCura Dyresykehus Stjørdal. 

Hos oss jobber åtte veterinærer med spesialkompetanse på hver sine fagområder, seks klinikkassistenter, fem dyrepleiere, to veterinærsygeplejerskestudenter, en praktikant og to lærlinger i dyrefag, i tillegg til administrativ stab.

Vi behandler hunder, katter og mindre selskapsdyr. 

Vi har ved dyresykehuset to autorisert øyelysere og veterinær godkjent av PawPeds til scanning av katter for hjertesykdommen HCM. Vi har også tre veterinærer som kan skrive ut kneleddsattester godkjent av NKK. Vi utførerer BOAS testing.

I 2011 ble AniCura etablert som den første sammenslutningen av dyreklinikkker og dyresykehus i Norden, og er i dag et forbilde innen spesialisert veterinærmedisin og en god partner til dyreeiere og henvisende veterinærer i Nord-Europa. 

Velkommen til oss! 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Våre tjenester og behandlinger

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Dyresykehus StjørdalFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.