Om oss

Vi har som mål å være et veterinærmedisinsk kompetansesenter slik at du og ditt dyr skal føle dere godt ivaretatt og være trygg på at dere får det beste innen diagnostikk og behandling.

I 2019 meldte behovet seg for større lokaler både hos AniCura Byåsen Dyrehospital og AniCura Heimdal Dyreklinikk, og sammen startet vi planleggingen av å bygge av et av Midt-Norges største dyresykehus.

Det var en del frem og tilbake både med å finne lokaler, tegning og planlegging før vi i slutten av 2022 kunne begynne å glede oss til innflytting på Østre Rosten 20. Det var mye logistikk som skulle falle på plass når hele praksisen til AniCura Heimdal og deler av praksisen til AniCura Byåsen skulle flyttes. AniCura Heimdal Dyreklinikk stengte dørene i Industriveien for siste gang 26.01.23., etterfulgt av travle dager med flytting av utstyr, få salgsvarer på plass i den nye butikken og utstyr på plass i skuffer og skap, samt ferdigstilling av lokalene.01.02.23 åpnet dørene på det nye dyresykehuset med ansatte fra både AniCura Heimdal og AniCura Byåsen. 

Vi har som mål å være et veterinærmedisinsk kompetansesenter, og vi fungerer også som en henvisningsklinikk for andre dyreklinikker. I våre nye lokaler har vi blant annet et bredere tilbud innen kirurgi og beinkirurgi, samt innen kikkhullskirurgi. Vi kan også tilby bredere utvalg tjenester innen tannhelse, indremedisin og hjertemedisin, øye, reproduksjon, rehabilitering og fysioterapi. 

Er du på utkikk etter utstyr til din firbente venn har vi også en stor og flott butikk med mye utstyr til hund og katt.  

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.