Butikken vår

Riktig fôring og pleie kan både forebygge sykdom og plager og øke livskvaliteten til ditt dyr. Vi tilbyr kun nøye utvalgte produkter i vår butikk, og du får gode råd med på veien. Velkommen til butikken vår!

Vår populære butikk har åpen for salg mandag - torsag fra 8.00-20.00 og fredag fra 8.00 - 17.00. 

I butikken kan vi hjelpe deg med alt fra medisiner, godsaker, pleieprodukter til potesokker og krager/bodyer.
Vi har litt av det meste man trenger til hverdagen og til spesielle forhold, og finner du ikke det du trenger er vi behjelpelige med å bestille for deg.

Poduktene vi fører er kvalitetssikret av våre ansatte og våre kunder. Vi forhandler kun varer vi selv står inne for. Våre priser er konkurransedyktige og i tillegg får du vår fagkunnskap. 

Vi fører kvalitetsfôr fra: 

  • Royal Canin
  • Hills
  • Eukanuba
  • Specific

Vi kan tilby både tørr- og våtfôr til friske hunder og katter i alle livsfaser. Fôr er avgjørende for bl.a. dyrets fordøyelse, immunforsvar, vekst og benbygging, sunn pels og hud. 

Ved mange sykdomstilfeller er et medisinsk fôr helt avgjørende for at hunden/katten ditt skal bli helt frisk. Vi har derfor et bredt utvalg tørrfôr og våtfôr for forebygging og behandling av sykdommer, slik at du får tak i det fôret veterinæren foreskriver til ditt dyr.

Våre medarbeidere har god kunnskap innenfor ernæring og vil hjelpe dere med råd og veiledning. 

Velkommen til en koselig handel

Har denne artikkelen hjulpet deg?

Velg det som passer din situasjon eller skriv selv. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Takk skal du ha!

Det setter vi stor pris på

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Har du spørsmål om ditt dyr?

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.