AniCura-trimmen

AniCura-trimmen 2018 arrangeres av alle AniCura-klinikkene i Bergensregionen i forbindelse med kom-i-form ukene i mars. Trimmen holdes lørdag 10. mars klokken 10:00-15:00.

AniCura trimmen er ikke et løp, men en sosial fottur for alle kunder og ansatte i AniCura - og andre dyrevenner som vil være med! Turen passer for både store og små, to- og firbeinte. 

AniCura-trimmen er lagt rundt Storavatnet i Loddefjord og er delt opp i to klasser; 

 • Storetrimmen: Storavatnet rundt (9,3 km)
 • Lilletrimmen: Loddefjord/Alvøen t/r (6,8 km). 

Storetrimmen beregnes å ta ca 2,5 time i gangfart. Lilletrimmen passer fint for de som ikke ønsker eller kan gå så langt og tar ca 1,5 time. 

Deltakelse er gratis for alle og vi oppfordrer til å ta med både hunder og barn :) Løypen er gruslagt, så barnevogner med terrenghjul skal fint kunne brukes. 

Parkering

Gratis parkering ved Storavatnet terminal/Godvik.

Registrering før start

Registrering starter klokken 10:00 på grusplassen ved inngangen til Alvøskogen. Alle deltakere får utdelt t-skjorte og et startnummer. Start

Turen starter klokken 11:00 og ender tilbake på grusplassen. Etter endt tur (ca 14:00) blir det gavelotteri fra våre sponsorer hvor startnummeret ditt er ditt lodd i trekningen! 

Det blir drikke- og matpause underveis og mulighet for å slippe hundene for litt lek og sosialisering. Ta med egen mat og drikke :) 

Påmelding

STEG 1: Få din gratisbillett via billetto.no! (Husk 1 per familiemedlem) 

 • STEG 2: Send en mail til sotra@anicura.no
  Merk emnet med: AniCura-trimmen 
  Oppgi hvor mange deltakere som kommer fra din familie og hvilken t-skjorte størrelse: XS, S, M, L, XL, XXL (unisex)

OBS! Det kan være lurt å ta en litt stor størrelse så den kan tres over jakken :) 

Påmeldingsfrist

Påmeldingen er åpen til og med 15. februar. 

Sponsorer og gavedryss

Hver deltaker får utdelt et startnummer før turen begynner. Dette nummeret er ditt lodd til gavedrysset etter målgang. AniCura-Trimmen er sponset av Hill's, Non-Stop dogwear og Yukon Hundeutstyr. Her har du mulighet til å vinne premier til verdier fra 300kr til over 1300kr: alt fra gavekort på katte- og hundefôr til råflott hundeutstyr.

Vi håper du vil være med oss på tur!

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.