Priser hos AniCura Dyresykehuset Bergen Sør

Her finner du priser på noen av våre standardtjenester. Alle prisoverslag gis med forbehold om uforutsette endringer og tilkommende kostnader. For noen behandlinger er det vanskelig å gi et eksakt prisoverslag før vi har sett på dyret. Du vil alltid kunne snakke med veterinæren om pris underveis i behandlingen. Finner du ikke tjenesten eller behandlingen du søker etter, ta direkte kontakt med klinikken vår.

Priser

 

Behandling Pris
Årlig helsesjekk m/vaksine hund 1320,-
AniPlan-medlem 0,-
Årlig helsesjekk m/vaksine katt 1184,-
AniPlan-medlem 0,-
   
Seniorundersøkelse hund 3999,-
Inkluderer en grundig helsesjekk, urinprøve og blodprøve  
Seniorundersøkelse katt 3999,-
Inkluderer en grundig helsesjekk, urinprøve og blodprøve  
   
HD-røntgen katt (inkl. sedasjon) 2400,-
HD-røntgen hund (inkl. sedasjon) 3216,-
AD-røntgen hund (inkl. sedasjon) 3216,-
HD og AD-røntgen hund (inkl. sedasjon)  4288,-
Ved HD/AD røntgen på hund må det bestilles rekvisisjon på NKK's DogWeb i forkant. Denne taes med til timen. Trenger du hjelp til å rekvirere HD og/eller AD skjema, kontakt klinikken og få tilsendt oppskrift.   
Oppdretterrabatt på -20% av honoraret dersom du har registrert kennelnavn i NKK og har en egen oppdretteravtale i klinikken.   
   
Øyelysing 1990,-
Tillegg for Gonioskopi 1292,-
Tillegg for kneleddsattest(Patellasjekk)  995,-
Trenger du hjelp til å rekvirere patellaskjema, kontakt klinikken og få tilsendt oppskrift.   
Oppdretterrabatt på -20% av honoraret dersom du har registrert kennelnavn i NKK og har en egen oppdretteravtale i klinikken.   
   
Kastrering hannkatt 2254,-
AniPlan-medlem 10% rabatt  
AniPlan-medlem kattunge 20% rabatt  
Kastrering hunnkatt 4342,-
AniPlan-medlem 10% rabatt  
AniPlan-medlem kattunge 20% rabatt  
   
Tannrens hund inkl. røntgen 4904,-
AniPlan-medlem Basis 10% rabatt 4414,-
AniPlan-medlem Pluss 20% rabatt 3923,-
Tannrens katt inkl. røntgen 3877,-
AniPlan-medlem Basis 10% rabatt 3489,-
AniPlan-medlem Pluss 20% rabatt 3102,-
   
Pelsstell i bedøvelse/sedasjon 2630,-
   
Kloklipp  445,-
AniPlan-medlem 0,-
   
Livsavslutning- det siste besøket   
Livsavslutning katt 1675,-
Tillegg for felles kremering 763,-
Tillegg for separat kremering 2729,-
   
Livsavslutning hund under 10 kg  2571,-
Tillegg for felles kremering  1573,-
Tillegg for separat kremering 2729,-
   
Livavslutning hund mellom 10 kg og 60 kg 3013,-
Tillegg for felles kremering 1574,-
Tillegg for separat kremering 3051,-
   
Livsavslutning hund over 60 kg 3383,-
Tillegg for felles kremering  1734,-
Tillegg for separat kremering 3372,-
   
Livsavslutning smågnager/fugl 828,-
   

Ved separat kremasjon vil valg av urne komme i tillegg. Se hjemmesiden til https://bskrematorium.no/

 

Skulle du ikke finne tjenesten du leter etter, ta direkte kontakt med klinikken vår på 
e-post: bergen.sor@anicura.no eller på telefon 55116060.
Vi finner alltid en løsning!

Hva koster et AniPlan abonnement?

Det er penger å spare for AniPlan medlemmer

HUND  
AniPlan valp 309,- pr måned
AniPlan Hund Basis 189,- pr måned
AniPlan Hund Pluss 369,- pr måned
   
KATT  
AniPlan kattunge 309,- pr måned
AniPlan Katt Basis 129,- pr måned
AniPlan Katt Pluss 369,- pr måned

Husk at AniPlan-medlemmer har rabatterte priser på en del tjenester her hos oss. Er du nysgjerrig på AniPlan, les mer her


Betalingsmuligheter

Vi har kontant betaling og betaling med bankkort og kredittkort (Visa/Mastercard), samt Vipps. Vi har også mulighet for direkteregulering med forsikringsselskap og kan tilby faktura og delbetaling via Resurs Bank.

Forsikring og direkteoppgjør

Vi kan tilby direkteoppgjør (innenfor forsikringsselskapets rammer) med kunder som har kjæledyret sitt forsikret i forsikringsselskapene Agria, Gjensidige, Frende, IF, Eika eller DNB(Fremtind).

Har du ditt kjæledyr forsikret i andre forsikringsselskap enn ovenstående, betaler du regningen til oss og søker refusjon fra ditt selskap selv.

Når vi skal foreta direkteoppgjør er det vi som sender inn nødvendige papirer til forsikringsselskapet slik at du slipper å gjøre dette selv. For dette arbeidet betaler du et administrasjonsgebyr til oss.

Dersom du ønsker å søke om direkteoppgjør, må du ta med deg forsikringspapirene på kjæledyret ved besøk hos oss og opplyse ved ankomst i resepsjonen at du ønsker, om mulig, å foreta et direkteoppgjør med ditt forsikringsselskap. På den måten kan vi få sendt inn nødvendig dokumentasjon så raskt som mulig, og du slipper å vente på å få gjort opp egenandelen din etter endt behandling.

Dersom vi ikke har fått svar fra forsikringsselskapet innen du kommer og henter dyret hjem, betaler du en forskuddsbetaling til oss på 25 % av totalbeløpet. Denne betalingen brukes til motregning når svaret fra forsikringsselskapet kommer. Har du da penger til gode, så tilbakebetales disse på kontrolltimen.

Du er selv ansvarlig for å sjekke om forsikringsselskapet dekker den angitte skaden. Hva som blir dekket er forskjellig fra selskap til selskap, samt kundens avtale. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle avslag fra forsikringen. Dersom selskapet ikke dekker behandlingen må du betale regningen i sin helhet direkte til oss.

Har du spørsmål om forsikring og betaling i forhold til behandling eller operasjon av ditt dyr, kan du kontakte oss på telefon 55116060, så svarer vi deg så godt som mulig. 

Vi oppfordrer alle til å forsikre sine kjæledyr, da uforutsette behandlinger og operasjoner fort blir kostbare. Med en forsikring på kjæledyret har du mulighet til å kunne velge behandling ut i fra hva som er best for dyret, og ikke ut i fra personlig økonomi.

Vipps

Nå kan du også betale til oss med Vipps. Appen laster du ned på din mobil. Du betaler enkelt til oss ved å velge "Send penger" og søke opp vår profil som er 834773 - AniCura Bergen Sør. Vis oss kvitteringen på mobilen, og Vipps så har du betalt :)

Bruk av Vipps kan du lese mer om her.

Faktura

Vi tilbyr faktura via Resurs Bank. Dersom du har behov for faktura eller delbetaling, kan du søke om dette hos vår samarbeidspartner Resurs Bank. Søknadsprosessen utføres i forkant av besøket eller direkte i resepsjonen på klinikken, og du får svar i løpet av få minutter. Husk legitimasjon! Les mer og søk om Dyrekonto her

Måneden etter veterinærbesøket hos oss mottar du en faktura fra Resurs Bank, med forfall siste dag i måneden. Betaler du hele summen til forfall, tilkommer det ingen ekstra kostnader. Om ønskelig kan du også velge å dele opp betalingen uten rente (nominell) i opptil 12 måneder. Ønsker du å dele opp i lavere månedsbeløp så kan du fordele totalbeløpet på opptil 72 måneder med rente.

Hvis du forhåndssøker og får godkjent, kan du dra til oss uten å måtte tenke på hvordan du skal betale på klinikken. Bare husk å ta med gyldig legitimasjon (bankkort/førerkort/pass). Dyrekonto er et alternativ for deg som har behov for å få dyret ditt undersøkt eller operert av veterinær innen kort tid men ikke har mulighet til å betale for det samme dag. 

Har denne artikkelen hjulpet deg?

Velg det som passer din situasjon eller skriv selv. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Takk skal du ha!

Det setter vi stor pris på

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.