Kai-Arne blir pensjonist

Vår kjære Kai-Arne skal tre over i pensjonistenes rekker

Det nærmer seg dagen da vår kjære veterinær Kai-Arne skal tre velfortjent over i pensjonistenes rekker. 
Han startet Eidsvoll Dyreklinikk på Botshaugtangen i 1997, etter å ha kjørt egen praksis med stordyr på bygda, kombinert med klinikk for smådyr hjemme i kjelleren, i mange år.

Både vi, og mange av kundene våre, kommer til å savne hans faglige kunnskap, morsomme historier og gode humør på jobb. 

I denne anledning har vi ansatt en ny veterinær, og vi ønsker Arian velkommen til oss
Arian kommer fra Sørlandet, og han har erfaring fra AniCura klinikken der, i tillegg til at han er glad i å jobbe med hest. Dere vil møte Arian inne på klinikken, og han kommer også til å kjøre noe stordyrpraksis.

Vi ønsker Kai-Arne lykke til som pensjonist! 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.