Kai-Arne blir pensjonist

Vår kjære Kai-Arne skal tre over i pensjonistenes rekker

Det nærmer seg dagen da vår kjære veterinær Kai-Arne skal tre velfortjent over i pensjonistenes rekker. 
Han startet Eidsvoll Dyreklinikk på Botshaugtangen i 1997, etter å ha kjørt egen praksis med stordyr på bygda, kombinert med klinikk for smådyr hjemme i kjelleren, i mange år.

Både vi, og mange av kundene våre, kommer til å savne hans faglige kunnskap, morsomme historier og gode humør på jobb. 

I denne anledning har vi ansatt en ny veterinær, og vi ønsker Arian velkommen til oss
Arian kommer fra Sørlandet, og han har erfaring fra AniCura klinikken der, i tillegg til at han er glad i å jobbe med hest. Dere vil møte Arian inne på klinikken, og han kommer også til å kjøre noe stordyrpraksis.

Vi ønsker Kai-Arne lykke til som pensjonist! 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.