Dyrlege ønskes

Vil du jobbe sammen med oss det neste året?

Beskrivelse av tjenester

I AniCura er vi stolte av verdiene våre. Disse er:

* Sammen * Eget ansvar * Kompetanse og utvikling * Trygghet og omtanke * Direkte og ærlig. Sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin.

Vi kan tilby mulighet for videreutvikling innen faget, nye lokaler der service og kvalitet står i høysetet og en hyggelig småby med utsikt over Mjøsa.  

AniCura er etablert i 7 land og har 34 klinikker og sykehus i Norge. Med dette er vi Norges største 
veterinærmedisinske miljø, og vi vokser stadig. Vil du være med på reisen?

Kvalifikasjoner og verdier

Vi søker nå DEG som brenner for dyr og som ønsker å levere den beste kvalitet til våre dyreeiere. Du tar faglige utfordringer med entusiasme og har erfaring med smådyrpraksis. 

Som type jobber du godt både selvstendig og i team, og trives i et miljø hvor alle hjelper hverandre.

Vårt tilbud

Vi trenger flere dyktige kollegaer og kan tilby en 100% stilling som dyrlege. Du vil ta del i et positivt og faglig dedikert team med tre dyrepleiere, fire dyrleger, en assistent og en resepsjonist. Sammen innehar vi en bred faglig kompetanse og utfører alt fra kloklipp til avanserte veterinærmedisinske behandlinger.

Stillingen har en varighet på 12 måneder, men med mulighet for forlengelse. 

Oppstart på stillingen er snarest.

Kontakt

Søknad på stillingen sendes til daglig leder Anne Mette Børstad på e-post anne.mette.borstad@anicura.no. Spørsmål om stillingen kan stilles til Anne Mette på mobil: +47 913 37 800.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist og oppstart snarest.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.