Nyttig informasjon til deg som besøker vår klinikk

Ifm Covid-19 har vi på klinikken innført flere tiltak for å begrense smittespredning. For å lykkes med dette trenger vi også hjelp fra deg som kunde.

Når du ankommer til timen med kjæledyret ditt ber vi om at du: 

1.       Kommer inn på klinikken alene og melder din ankomst i resepsjonen. 

 

2.       Det er kun unntaksvis at eier får bli med inn på behandlingsrommet. Der det er mulig ber vi om at eier venter ute til dyret er ferdig. Dersom eier må være med inn, er det kun èn eier som kan bli med inn på behandlingsrommet.  

 

3.       Bruk munnbind. Har du ikke selv får du utdelt av oss. 

 

4.       Da det er begrenset plass i resepsjonen, ber vi om at du venter ute eller i bilen når du har mulighet til dette.  

 

5.       Husk å holde avstand når du er inne på klinikken, både til andre kunder og til de ansatte.  

 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.