Vårt team!

For oss er det viktig med godt arbeidsmiljø og sosialt samhold! Det at vi har det bra på  jobb gjør at vi yter det lille ekstra hver dag, og brenner ekstra sterkt for den jobben vi utfører sammen som et team!

I det siste har vi fått flotte tilskudd til teamet, men nå er det dessverre en som forlater oss. Michelle Helgesen, vår kjære gledesspreder av en dyrepleier, skal nå ut på nye eventyr!

Michelle har vist stort engasjement her og er en dyrevenn uten like. Vi kommer til å savne ditt gode humør på klinikken og ønsker deg lykke til videre i livet. Gleder oss allerede til du kommer tilbake på besøk!

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.