Obs – ny adresse

Vi har flyttet inn i nye, flotte lokaler og blitt dyrehospital med utvidet tilbud. Adressen er Kallerudlia 6 2816 Gjøvik. Velkommen!

Sven Reiten
Veterinær

Sven Reiten

Veterinær
Veterinær
Sven Reiten
Veterinær

Spesialitet

  • Ortopedi og halthetsutredning
  • Avansert bløtvevskirurgi
  • Endoskopi

Utdanning

  • Norges Veterinørhøyskole 2009
  • ESAVS Cert i Ortopedi. Snart ferdig med ESAVS Master i kirurgi.

Sven gikk ut fra Norges Veterinærhøgskole i 2009. Etter å ha jobbet åtte år i Gøteborg, hvorav fem år ved Blå Stjärnans Djursjukhus og tre år ved AniCura Västra Djursjukhuset, flyttet han i 2018 tilbake til fødebyen Gjøvik og har siden jobbet hos AniCura Gjøvik. Med sin spennende bakgrunn har Sven opparbeidet en bred faglig tyngde, og alle vi som jobber rundt han drar stor nytte av hans veterinærfaglige kunnskapsbank.

Fokus har hele tiden vært kirurgi, og Sven har de siste 10 årene jobbet målrettet med ortopediske undersøkelser og utfører i dag de fleste ortopediske operasjoner hos oss. Han har også bred erfaring med sårbehandling, neurologi, bløtvevskirurgi og såkalte endoskopiske undersøkelser. 

Sven har tidligere selv hatt flere ulike hunderaser, men har nå Alaska Huskyen Frøya. Sammen med resten av familien tilbringer de mye tid ute på tur der bruk av hund med ski/sykkel/packraft og sekk/kløv spiller en viktig rolle.  

 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.