Obs – ny adresse

Vi har flyttet inn i nye, flotte lokaler og blitt dyrehospital med utvidet tilbud. Adressen er Kallerudlia 6 2816 Gjøvik. Velkommen!

Vanessa van Heesewijck
Veterinær

Vanessa van Heesewijck

Poliklinikk, Veterinærkiropraktikk
Veterinær
Vanessa van Heesewijck
Poliklinikk, Veterinærkiropraktikk

Spesialitet

  • Polikliniske undersøkelser, rehabilitering og veterinærkiropraktikk.

Utdanning

  • Veterinær embedseksamen, Universitetet i Utrecht 2007

Vanessa ble uteksaminert fra Universitetet i Utrecht i 2007 og har jobbet med produksjonsdyr og på smådyrklinikk siden dette.

Vanessa begynte hos oss i januar 2017, og har ansvar for mange av de polikliniske undersøkelsene hos oss. Hennes fagfelt er kiropraktikk på hund, rehabilitering og polikliniske undersøkelser av både katter og hunder. Vanessa holder på å etterutdanne seg og er ekstra interessert innenfor onkologi. Ved å jobbe systematisk med undersøkelser av dyrene fra hode til halespiss er Vanessa en rutinert kliniker. Hun tar godt vare på pasientene fra de kommer inn døren til de logrende forlater klinikken.

I tillegg er hun utdannet veterinærkiropraktor. Veterinærkiropraktikk er en form for manuellterapi.  og er en komplementær behandlingsform, det vil si at den ikke byttes ut med tradisjonell veterinærmedisin, men kommer i tillegg. Kiropraktikk fokuserer på unormale bevegelser i ryggraden og bevegelsesapparatet samt hvilken effekt disse innskrenkningene har på nervesystemet og hele kroppen. Veterinærkiropraktikk kan utføres av veterinær eller humankiropraktor som har tatt tilleggsutdanning innen kiropraktikk hos dyr.

På fritiden er Vanessa og sønnen glade i å være både sosiale og aktive ute på tur. Hjemme venter kattene Laila og Herr Nilsson.

 

 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.