Velkommen til klinikken!

Vi åpnet nytt og flott sykehus akkurat da Norge stengte ned, og fikk dessverre aldri hatt den åpne dagen for kundene våre som vi drømte om. Nå har vår kjære Sammy tatt saken i egne hender, og vil gi dere en omvisning i klinikken. Bli med inn!

Sammy begynner selvsagt med "klipping av snoren" og en tur inn i resepsjon og butikk: 

 

Videre tar vi en titt innom tannrom og operasjonsrom: 

 

Sammy elsker oppmerksomheten han får på vår rehabiliteringsavdeling!

 

Og til slutt en tur innom konsultasjonsrommene og vårt stille-rom. 
Velkommen til oss! 

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.