Kampanje: Hud- og pelsuker 7/4-3/5

Hud og pels kampanje

Fra 7/4 og frem til og med 3/5 har vi en hud og pels kampanje pågående med opptil 50 % rabatt på utvalgte produkter.

Pelsen kan avsløre viktige detaljer om våre dyr og hvordan de har det. Den kan fortelle om både hudproblemer og andre sykdommer. Ofte kan man oppdage hudproblemer ved at man ser at hunden eller katten klør, biter på en spesiell kroppsdel eller rister på hodet. Det er ikke mulig å si hva kløen kommer av bare ved å undersøke dyret. Vanligvis kreves det en nærmere hudutredning hos veterinær.

Hos oss på Anicura Jeløy Dyreklinikk har vi flere veterinærer som er ekstremt dyktige på hud og pels hos kjæledyr. Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 69911090 dersom du har spørsmål.

Et av de gode produktene som er med i kampanjen er Dr. Baddakys Fiskeolje. Vi har produktet i flytende form i 3 ulike størrelser (500ml, 200ml og 1000ml) og i kapsler. I kampanjeperioden får man 25 % rabatt på disse produktene.

Det er også flere shampoer og hudsprayer som er med i kampanjen.

Kom innom oss for mer informasjon om kampanjen eller for å handle noen av de flotte produktene vi selger.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.