Kampanje: Hud- og pelsuker 7/4-3/5

Hud og pels kampanje

Fra 7/4 og frem til og med 3/5 har vi en hud og pels kampanje pågående med opptil 50 % rabatt på utvalgte produkter.

Pelsen kan avsløre viktige detaljer om våre dyr og hvordan de har det. Den kan fortelle om både hudproblemer og andre sykdommer. Ofte kan man oppdage hudproblemer ved at man ser at hunden eller katten klør, biter på en spesiell kroppsdel eller rister på hodet. Det er ikke mulig å si hva kløen kommer av bare ved å undersøke dyret. Vanligvis kreves det en nærmere hudutredning hos veterinær.

Hos oss på Anicura Jeløy Dyreklinikk har vi flere veterinærer som er ekstremt dyktige på hud og pels hos kjæledyr. Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 69911090 dersom du har spørsmål.

Et av de gode produktene som er med i kampanjen er Dr. Baddakys Fiskeolje. Vi har produktet i flytende form i 3 ulike størrelser (500ml, 200ml og 1000ml) og i kapsler. I kampanjeperioden får man 25 % rabatt på disse produktene.

Det er også flere shampoer og hudsprayer som er med i kampanjen.

Kom innom oss for mer informasjon om kampanjen eller for å handle noen av de flotte produktene vi selger.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.