Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Kampanje: Hud- og pelsuker 7/4-3/5

Hud og pels kampanje

Fra 7/4 og frem til og med 3/5 har vi en hud og pels kampanje pågående med opptil 50 % rabatt på utvalgte produkter.

Pelsen kan avsløre viktige detaljer om våre dyr og hvordan de har det. Den kan fortelle om både hudproblemer og andre sykdommer. Ofte kan man oppdage hudproblemer ved at man ser at hunden eller katten klør, biter på en spesiell kroppsdel eller rister på hodet. Det er ikke mulig å si hva kløen kommer av bare ved å undersøke dyret. Vanligvis kreves det en nærmere hudutredning hos veterinær.

Hos oss på Anicura Jeløy Dyreklinikk har vi flere veterinærer som er ekstremt dyktige på hud og pels hos kjæledyr. Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 69911090 dersom du har spørsmål.

Et av de gode produktene som er med i kampanjen er Dr. Baddakys Fiskeolje. Vi har produktet i flytende form i 3 ulike størrelser (500ml, 200ml og 1000ml) og i kapsler. I kampanjeperioden får man 25 % rabatt på disse produktene.

Det er også flere shampoer og hudsprayer som er med i kampanjen.

Kom innom oss for mer informasjon om kampanjen eller for å handle noen av de flotte produktene vi selger.

Flere nyheter

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.