Kampanje: Hud- og pelsuker 7/4-3/5

Hud og pels kampanje

Fra 7/4 og frem til og med 3/5 har vi en hud og pels kampanje pågående med opptil 50 % rabatt på utvalgte produkter.

Pelsen kan avsløre viktige detaljer om våre dyr og hvordan de har det. Den kan fortelle om både hudproblemer og andre sykdommer. Ofte kan man oppdage hudproblemer ved at man ser at hunden eller katten klør, biter på en spesiell kroppsdel eller rister på hodet. Det er ikke mulig å si hva kløen kommer av bare ved å undersøke dyret. Vanligvis kreves det en nærmere hudutredning hos veterinær.

Hos oss på Anicura Jeløy Dyreklinikk har vi flere veterinærer som er ekstremt dyktige på hud og pels hos kjæledyr. Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 69911090 dersom du har spørsmål.

Et av de gode produktene som er med i kampanjen er Dr. Baddakys Fiskeolje. Vi har produktet i flytende form i 3 ulike størrelser (500ml, 200ml og 1000ml) og i kapsler. I kampanjeperioden får man 25 % rabatt på disse produktene.

Det er også flere shampoer og hudsprayer som er med i kampanjen.

Kom innom oss for mer informasjon om kampanjen eller for å handle noen av de flotte produktene vi selger.

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.