Moss

AniCura Jeløy Dyresykehus

Velkommen til et av Norges mest velutrustede dyresykehus. Her møter du smådyrspesialist og øyelyser, samt veterinærer med tung kompetanse innen nevrologi, kirurgi og indremedisin, vi har MR-maskin, CT-maskin, rehabiliteringsavdeling og topp moderne laboratorium som mottar prøver fra hele Norge.

For dyreeiere

Rehabilitering av dyr

Les om vår rehabiliteringsavdeling

Kontakt oss

69911090

Varnaveien 43d, 1526 Moss

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

 

Som pasient hos oss ønsker vi at både kjæledyr og eier skal føle seg velkomne og tatt vare på. Dyrets helse står i høysetet, og vi ønsker å hjelpe deg som kunde med å behandle ditt dyr; enten ved å utøve forebyggende behandling eller ved å finne ut av hva som feiler dyret ditt dersom det er syk, for så å finne den beste behandlingen for å få dyret frisk. 

Vår historie

Jeløy Dyreklinikk ble etablert av Ruth Anne Aas og Halldor Matre Skålnes i 1986, og har hele tiden hatt døgnvakt for akutthjelp og oppfølging av innlagte pasienter. Dyreklinikken er nå blitt et hospital for hund og katt, etter at vi i 2014 ble Jeløy Dyreklinikk en del av AniCura.

Sommeren 2018 flyttet vi inn i nye lokaler i Varnaveien 43d, og fikk navnet AniCura Jeløy Dyresykehus.

 

 

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.