Råholt

AniCura Råholt Dyreklinikk

Sammen med vår søsterklinikk, AniCura Eidsvoll Dyreklinikk, behandler vi hunder, katter og andre smådyr i Eidsvoll. Vi har god kompetanse på blant annet kirurgi, indremedisin, hud og tenner. Og vi brenner alle sammen for å gi deg og ditt dyr den best mulige behandling!

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

63 96 41 00

Trondheimsvegen 266-268, 2070 Råholt

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Lær mer om ditt dyr

Uansett om du har en hund, katt eller et annet smådyr, er vi her for deg. Hos AniCura kan vi hjelpe deg både med kunnskap og med medisinsk eller kirurgisk hjelp. Det finnes mye man kan lære seg om sitt dyr, og dess mer du kan, dess lettere blir det å avgjøre om du må oppsøke en veterinær eller ikke.

Kai-Arne Schie startet i 1977 med hjemmekontor på 6 kvm og fôrlager i matboden i Eidsvoll. Han drev kombinert praksis med hovedvekt på store dyr, men allerede første året ble omsetningen på smådyr doblet. Han signerte leiekontrakt for Eidsvoll Dyreklinikk på Holstangen i desember 1997 og flyttet inn i 120 kvm store lokaler til påske 1998. Han hadde røntgen fra starten av og fikk ultralyd noen år senere.  

Kona Eli og Kai-Arne drev klinikken alene, før Terje kom våren 1998 og sammen startet de Eidsvoll Dyreklinikk A/S.  

Etter hvert ble det behov for større plass, og på nyåret 2006 åpnet vi et nytt lokale på Råholt med digitalt røntgen, ultralyd med doppler, laboratoriet med blodprøvemaskiner og stort operasjonsrom. Vi har to veterinærer med spesialisering fra ESAVS i tann- og hudsykdommer. Vi utfører alt fra kloklipping og vaksineringer, til større kirurgiske inngrep.  

Høsten 2015 ble vi med i AniCura-familien. Vi er for tiden 15 medarbeidere tilknyttet våre to klinikker, Råholt og Eidsvoll. 6 veterinærer, 5 dyrepleiere, 1 dyrepleierstudent, 1 sykepleier og 2 klinikkassistenter.

I februar 2016 flyttet Råholt avdelingen inn i nye, større lokaler i Marvell Hauge bygget på Råholt.  

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

AniCura nyhetsbrev

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Råholt DyreklinikkFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.