Sortland

AniCura Sortland

Vårt team av veterinærer, dyrepleiere og assistenter ønsker deg og ditt dyr velkommen til vår dyreklinikk.

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Lær mer om ditt dyr

Uansett om du har en hund, katt eller et annet smådyr, er vi her for deg. Hos AniCura kan vi hjelpe deg både med kunnskap og med medisinsk eller kirurgisk hjelp. Det finnes mye man kan lære seg om sitt dyr, og dess mer du kan, dess lettere blir det å avgjøre om du må oppsøke en veterinær eller ikke.

AniCura Sortland ble etablert i 1985 og har opp gjennom årene hatt tilholdssted i forskjellige lokaler på Sortland og omegn. Klinikken har vært i kontinuertlig vekst siden etablering og i 2001 flyttet klinikken inn i sine nåværende lokaler på Strand. 

AniCura Sortland var den første klinikken i Nord-Norge som ble sertifisert av den Den Norske Veterinærforeningen (DNV). 

I september 2017 ble klinikken inlemmet i AniCura, en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr. Nå er AniCura Sortland en del av AniCuras storsatsning i Nord-Norge. Sammen med seks andre klinikker danner vi en helt ny region i nord. Tanken bak storsatsingen er å styrke tilgjengeligheten og utviklingen av veterinærtjenester av høy kvalitet i regionen. 

Vi er en moderne og velutstyrt klinikk. Hos oss kan vi tilby et stort utvalg av helsetjenester for dyr som blant annet vaksinering, tannsteinfjerning og tannkirurgi, drektighetsundersøkelse, bløtvevskirurgi, allergitesting og behandling, veiledning i ernæring, generelle øyeundersøkelser, sårbehandling og kloklipp. Vi har eget laboratorium, røntgen og ultralyd, og utfører også HD/AD-røntgen og patellastatus i samarbeid med Norsk Kennel Klub.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Se våre tjenester og behandlinger

AniCura nyhetsbrev

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura SortlandFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.