Ledig stilling hos oss!

Vil du være en del av et spennende og utviklende arbeidsmiljø? Da synes vi du skal søke jobb hos oss!

Om stillingen


VI SØKER dyrepleier i 1 års engasjement med mulighet for fast ansettelse til vår klinikk på Sortland. Her jobber vi i fine lokaler som er godt utstyrt. Hos oss setter vi dyret og kunden i sentrum.

BESKRIVELSE AV DEG SOM SØKER

Du har lyst til å jobbe i et team med stor takhøyde, du har et driv framover, og ambisjon om å ha bred og oppdatert kunnskap. Du er blid, engasjert og bidrar til felleskapet. Her hjelper alle til og vi deler vår kompetanse med hverandre.

Du er fleksibel og og viser innsats for at pasientene våre skal ha det best mulig når de er i vår omsorg. Vi er stadig i utvikling og ser gjerne at du setter pris på å utvikle deg sammen med arbeidsplassen din.

Vi håper du har

  • Erfaring fra jobb i dyreklinikk og arbeid med smådyr
  • Ambisjoner innen ett eller flere felt
  • Evne til å jobbe godt sammen med kollegaer og til å ta initiativ


VÅR ARBEIDSPLASS

Vi er en middels stor klinikk som tilbyr det meste under vårt tak. Vi tilbyr stor bredde innen medisink utredning, kirurgi,odontologi, digital røntgen,ultralyd, fysioterapi og rehabilitering, pelsstell og salg av fòr og utstyr.

Vi er opptatt av høy faglig kompetanse og har fokus på å holde oss oppdatert innen veterinærmedisin. Vi arbeider hele tiden med dyret i sentrum , med høy standard for pleie og behandling til dyrets beste.

Klinikken er åpen alle hverdager på dagtid og er ikke med i vaktordningen.

AniCura

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.

Vil du bli med i vår familie?

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er snarest. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Arnbjørg Sverrisdottir, dagligleder. Telefon 7611450 , arnbjorg.sverrisdottir@anicura.no

Søknadsfrist 2020-11-30

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.