Sigurd Bjørtvedt
Veterinær og daglig leder

Sigurd Bjørtvedt

Sigurd er en erfaren og dyktig veterinær med hovedfokus på kirurgi. Han har også mange andre interesseområder.
Veterinær og daglig leder
Sigurd Bjørtvedt
Sigurd er en erfaren og dyktig veterinær med hovedfokus på kirurgi. Han har også mange andre interesseområder.

Spesialitet

  • Ortopedi og bløtvevskirurgi. Odontologi. Sigurd har stor interesse for adferd hos hund og katt.

Utdanning

  • Uteksaminert veterinær ved Norges veterinærhøgskole i 1991.

Uteksaminert ved Norges veterinærhøgskole i 1991. Jobbet ved Virologisk avdeling ved Veterinærinstituttet i to år, deretter Byveterinær og klinisk praksis i Vadsø og på Kongsberg i tilsammen 7 år og distriktsveterinær i Kristiansand i to år.

Sigurd startet opp dyreklinikk i Vågsbygd. Han er glad i pasientene sine og har en genuin interesse i kirurgi og har en omfattende videreutdanning innen knokkelkirurgi (ortopedi) fra AO i Davos i Sveits og arthroskopi fra kurs i Gent i Belgia. Han har i mange år utført avanserte og vellykkede kne- og ledd operasjoner, inkludert kjevekirurgi.
I tillegg har Sigurd videreutdanning i bløtvevskirurgi, bukhulekirurgi, plastik kirurgi og øyekirurgi fra inn-og utland. Han har operert alt fra ganesegloperasjoner, hareskår, øyekirurgi til hypospadi og mye mer med svært vellykkede resultater.
Sigurd har en omfattende videreutdanning ved ESAVS innen tannhelse /odontologi. Andre etterutdanningsområder: Hudsykdommer, røntgen, indremedisin og adferd fra kurs i inn-og utland.

Han er mesteparten av tiden i dyreklinikken med oss, men jobber også ved AniCura Dyresykehus Sørlandet, hvor han er kirgurgen bak blant annet avanserte TPLO kneoperasjoner. 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.