Møt Cat-Friendly teamet

Teamet vårt består av to veterinærer og tre dyrepleiere. Disse har hovedansvaret for at klinikken oppfyller kravene til gull-nivået for CFC.

Fra venstre: veterinær Marianne, dyrepleier Yngvild, dyrepleier Silje, dyrepleier Julie og veterinær Karianne

Marianne: Hun er klinikkens Cat Advocate og har en forkjærlighet til katter.  Å være Cat Advocate på klinikken betyr at hun påser at Cat Friendly kriteriene blir fulgt, og er tilgjengelig for spørsmål relatert til katteklinikken. Hun har 20 år lang fartstid som veterinær og har mye etterutdanning på katt, og er snart ferdig med en spesialisering på hjertemedisin på hund og katt. Marianne har katten Muffin hjemme og hunden Jack. 

Yngvild: Hun er dyrepleier og har jobbet på AniCura Drammen siden 2021 etter endt studie. Hun har et sterkt ønske om å lære mer om katt, og derfor er hun med i teamet vårt. Hun skal sammen med dyrepleier Julie ta sertifikat innen Feline Nursing. I tillegg til å være dyrepleier har Yngvild også ansvaret for sosiale medier og nettsiden på klinikken. Hjemme har hun hunden Fly som trenes i rallylydighet.

Silje: Silje har jobbet som dyrepleier siden 2009 og har dermed lang erfaring i yrket. Høsten 2022 startet hun hos oss. Silje har vokst opp med katter og har et stort ønske om å jobbe og lære mer om denne arten. Hjemme har hun nylig overtatt en åtte år gammel katt som heter Solo.

Julie: Julie er dyrepleier på klinikken, og har lang fartstid i yrket. Hun har vokst opp med katt har alltid vært fascinert av deres kroppsspråk og adferd. Med bakgrunn i tannhelse og anestesi etter 18 år i bransjen har hun spesiell fokus på dette hos katt. Sammen med Yngvild skal hun ta sertifikat innen Feline Nursing for å lære enda mer.

Karianne: Karianne er veterinær, og har alltid vært glad i katter og synes de har et fascinerende kroppsspråk og atferd. I løpet av sine 10 år innen veterinærmedisin, som dyrepleier og veterinær, har hun møtt mange ulike kattepasienter. Karianne liker godt å jobbe i poliklinikken med varierte oppgaver, og har en ekstra forkjærlighet for seniorkatten. Hjemme har hun selv to eldre katter: Lille Fis og Gutten.

 

Har denne artikkelen hjulpet deg?

Velg det som passer din situasjon eller skriv selv. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Takk skal du ha!

Det setter vi stor pris på

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.