Hanne Oksett
Rehabiliteringsterapeut

Hanne Oksett

Rehabiliteringsterapeut
Rehabiliteringsterapeut
Hanne Oksett
Rehabiliteringsterapeut
Hanne har jobbet mange år innen hund og helse, og ble utdannet rehabiliteringsterapeut ved Klinikk Soleo i 2018. Fra før er hun utdannet hundeinstruktør og sykepleier, og jobber derfor også litt som sykepleier på Drammen Sykehus ved siden av jobben som rehabiliteringsterapeut.
 
Når Hanne ikke jobber hos oss driver hun eget firma ved navn PlussHund fysioterapi og rehabilitering AS som ligger på Andorsrud (Drammen Dyrehotell). Rehabilitering er ikke kun forbundet med operasjoner og skader, så Hanne har bred erfaring. Hun behandler blant annet brukshunder som kommer til sjekk før eller etter sesong (dette kan være agilityhunder, jakthunder, trekkhunder og lignende). I tillegg jobbes det mye for å forebygge skader og holde muskulaturen frisk, så Hannes pasienter er alt fra små valper som trenger håndteringstrening og opp til eldre seniorhunder som har dårligere bevegelighet. 
 
Hanne brenner for at hundene skal ha så optimal helse og velvære som mulig. 
 
Hjemme har Hanne mange hunder, og hun driver aktivt med trening av sledehunder og litt jakttrening med field spanielen Wilma. Hanne er også leder i Drammen Trekkhundklubb. 
 
 
 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.