Tannkampanje(2)

Dårlig tannhelse hos hund og katt kan ha alvorlige følger. Et av de vanligste helseproblemer hos hunder og katter er dårlig tannhelse.

Hunder og katter blir stadig eldre, og fortjener å ha en sunn og frisk munn hele livet! Vi vet at forekomsten av tannløsning hos hunder og katter øker med alderen, og mange går rundt med tannstein eller tannkjøttbetennelse. I mai har vi tannkampanje i AniCura- klinikkene i Oslo og Bærum. Vi gir gratis tannkontroller og rabatterte tannrenser, og vi vil ha ekstra fokus på munnhulen til alle pasienter som kommer innom til oss. Når kikket du sist på de bakerste jekslene til Fido eller Mons? Vi tar gjerne sjekken for deg!

For mer informasjon om viktigheten av tannpuss og god munnhygiene kan du lese på våre Fakta og Råd-sider om
tannstein hos hund og tannstein hos katt, samt en rekke andre artikler om hunder og katters helse.

TannkampanjeFra 2. mai til 31. mai 2016

 • Gratis tannsjekk Rabatt på tannrens
 • 50% rabatt på første pose T/D eller VetEssentials fra Hill's
 • Deretter 100 kr. rabatt ved kjøp av minst 1,5 kg. VetEssentials eller T/D. 
 • Lojalitetkort. Hver 8. pose VetEssentials gratis.
 • Rabatt på Bucadog og Bucacat tannpasta og tyggelapper 

 

Gjelder kun hos AniCura Bygdøy, AniCura Ekeberg, AniCura Grünerløkka, AniCura Majorstuen, AniCura Sandvika og AniCura Østerås.

Ring din AniCura klinikk og bestill time i dag.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.