Butikken vår

Riktig fôring og pleie kan både forebygge sykdom og plager og øke livskvaliteten til ditt dyr. Vi tilbyr kun nøye utvalgte produkter i vår butikk, og du får gode råd med på veien. Velkommen til butikken vår!

Butikken ved Ekeberg fylte 25 år i 2020 og butikksjef Thale har jobbet i butikken like lenge. Hun kjenner både kundene og produktene i butikken godt, og står klar for å hjelpe deg med det du måtte trenge.  

Vårt fagpersonale i butikken har lang erfaring og mye kunnskap om ernæring og riktig utstyr, og de butikkansatte jobber tett med veterinærene i klinikken for optimal og individuell behandling. De ansatte er jevnlig på kurs for å holde seg oppdatert.

I butikken på Ekeberg vil du finne et godt utvalg av det utstyr som trengs til hund og katt. Dersom vi ikke har varen du leter etter, vil vi gjerne hjelpe med å bestille den opp for deg! 

Vi fører, i tillegg til andre kjente merkevarer, AniCuras egen kolleksjon, som blant annet består av refleksvester og potesokker. 

Åpningstider for butikken 

Mandag - fredag: 9-19
Lørdag: 10-16
Søndag: Stengt

 

Har du spørsmål om ditt dyr?

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.