Oslo

AniCura Dyreklinikk Ekeberg

AniCura Ekeberg er en dyreklinikk med et sterkt team av veterinærer og dyrepleiere som sammen jobber for å gi ditt dyr den beste behandlingen. Avdelingen på Ekeberg kan med rette kalles dyreklinikk og butikk, idet butikken er storleverandør av fôr og utstyr til mange dyreeiere i området. Velkommen til oss!

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

23031500

ekeberg@anicura.no

Ekebergveien 175, 1177 Oslo

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Klinikken vår har lang historie, og har blant annet tre konsultasjonsrom, operasjonsstue, eget tannrom, ultralydrom, røntgenrom, samt separat oppstalling for hund og katt .

Her arbeider det mange dyktige veterinærer og dyrepleiere, flere av disse med omfattende videreutdannelse innen forskjellige medisinske og kirurgiske grener. Vi tar i mot henvisninger innen bløtvevskirugri, dermatologi, kardiologi, odontologi og oftalmologi.

                                          

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Dyreklinikk EkebergFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.