Victoria Holter
Klinikkleder og dyrepleier

Victoria Holter

Klinikkleder og dyrepleier
Victoria Holter

Spesialitet

  • Tannbehandling
  • Administrative oppgaver, ledelse

Utdanning

  • Dyrepleier, ved Hansenberg Kolding, DK

Victoria er klinikkleder ved AniCura Ekeberg dyreklinikk. Hun har tidligere vært leder på AniCura Majorstuen fra 2017-2021. I 2021 tok hun over som daglig leder hos oss og gjør en kjempe jobb! Victoria jobber som daglig leder men også som dyrepleier i klinikken. 

Victoria var ferdigutdannet dyrepleier i 2012. Hun tok sin utdanning ved Hansenberg i Danmark. Under utdanningen var hun student og hadde sin praksisperiode ved Lutro dyreklinikk i Bærum. 

Victoria sitt store interessefelt er tenner og tannbehandling. Hun har ofte ansvar for dyret ditt ved tannbehandling. Hun utfører mange tannbehandlinger hvor det renses og tas røntgenbilder av alle tennene til dyret ditt. Hun har har også ansvar for anestesier, både ved tannbehandling og operasjoner. 

Victoria er en omsorgsfull og dyktig dyrepleier, med sin lange arbeidserfaring er hun trygg i sitt arbeid og jobber innenfor alle feltene på klinikken. Victoria passer på at alle dyrene har det godt når de er hos oss, og at alle blir fulgt opp som de skal. Hun setter ofte av tid for å kose ekstra med pasientene våres. 

Hjemme har Victoria en blandingshund med navn Zorro. 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.