PetVett er blitt en del av AniCura

Petvett, og dermed alle Norske PetVett klinikker, har blitt en del av AniCura, Nordens ledende sammenslutning innen moderne veterinærmedisin, og den eneste sammenslutning med eksklusivt fokus på hund, katt og andre selskapsdyr.

Med sin inntredelse i AniCura har PetVett styrket det faglige fundamentet ytterligere, idet vi nå har adgang til en uendelig mengde av spesialiseret viten innen veterinærmedisin, samtidig med at det vil blive foretaget yderligere investeringer i moderne udstyr og udvikling af medarbejdernes faglige kompetence.

I de kommende måneder vil alle PetVett klinikker og PV Dyresykehus gjennomgå en transformasjonsprosess, hvor vi til slutt vil fremstå som AniCura, og PetVett navnet vil derfor utfases. Våre kunder vil derfor oppleve ny skiltning, ny bekledning, en ny grafisk profil, ny hjemmeside og ikke minst - nye navn. Men innenfor dette er vi fortsatt de samme, og det er fortsatt fagligheten og vår kjærlighet og omsorg for dyrene som driver oss i det daglige. Liksom vi også i fremtiden som AniCura vil, være kjendt for våre tre kjerneverdier. Tryghet, kompetanse og service.

Hvis du har spørsmål til navneskiftet eller AniCura sammenslutningen, er du alltid velkommen til å stille spørsmål til din lokale PetVett / AniCura klinikk.

  Flere nyheter

  • Skog- eller fjelltur med hunden?

   Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
    Les mer om dette
   • Flere påkjørsler om høsten

    Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
     Les mer om dette
    • Hund i varm bil

     Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
      Les mer om dette

     Feil

     Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.