Oslo

AniCura Dyreklinikk Grünerløkka

AniCura Grünerløkka åpnet i 2008 og ligger sentralt på hjørnet av Sofienbergparken. Her jobber det et team av mennesker med stort engasjement, som alle ønsker å tilby den beste behandlingen for ditt dyr.

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Klinikken ble bygget fra grunnen av i 2008, og har allerede blitt et travelt knutepunkt for mange dyreiere i området. Den er moderne og lyst innredet med to undersøkelsesrom, tannrom, operasjonssal, røntgenrom og oppstalling for dyr som trenger å være hos oss en hel dag. Her er du hjertelig velkommen med dyret ditt for helsesjekk eller behandling, eller kanskje dere bare trenger en ny sekk med fôr? Velkommen til oss - vi håper du vil være fornøyd med den service vi yter for deg og ditt dyr!

I resepsjonen vår finner du også et godt utvalg av fôr, fôrtilskudd, medisinske shampoer og hudpleieartikler som vil kunne inngå ofte som et sentralt element ved behandling av dyrene.

Har vi ikke akkurat det fôret som trengs til ditt dyr, kan vi bestille dette. I vår klinikk foregår salget fra venteværelset. Det er her vi har registrering og mottak av pasienter.

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Våre behandlinger og tjenester

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.