Klara fikk prolaps - det trenger ikke bety avliving

Dvergdachsen Klara på fem år fikk prolaps i bakerste del av ryggen i vår. Eier Astrid har sendt oss denne videoen av henne for å vise hvor fint det går! Fra å kun dra bakbeina bak seg i begynnelsen av mai, var hun på beina igjen rundt 17. mai. Da hadde hun blitt operert av Silvia Jauernig ved AniCura Oslo, og hadde fått rehabilitering av Greta Oldfield ved AniCura Rehab Sandvika. Eier Astrid og Klara selv hadde også trent jevnt og trutt etter operasjonen, opp til fire timer daglig i en periode. Men det var verdt det! Allerede den 13. mai kunne Klara logre igjen, og mot slutten av måneden gikk hun uten noen form for støtte. Filmen under er fra begynnelsen av juni, en måned etter at hun ikke kunne bruke bakbeina i det hele tatt!

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.