Tannkampanje(2)

Dårlig tannhelse hos hund og katt kan ha alvorlige følger. Et av de vanligste helseproblemer hos hunder og katter er dårlig tannhelse.

Hunder og katter blir stadig eldre, og fortjener å ha en sunn og frisk munn hele livet! Vi vet at forekomsten av tannløsning hos hunder og katter øker med alderen, og mange går rundt med tannstein eller tannkjøttbetennelse. I mai har vi tannkampanje i AniCura- klinikkene i Oslo og Bærum. Vi gir gratis tannkontroller og rabatterte tannrenser, og vi vil ha ekstra fokus på munnhulen til alle pasienter som kommer innom til oss. Når kikket du sist på de bakerste jekslene til Fido eller Mons? Vi tar gjerne sjekken for deg!

For mer informasjon om viktigheten av tannpuss og god munnhygiene kan du lese på våre Fakta og Råd-sider om
tannstein hos hund og tannstein hos katt, samt en rekke andre artikler om hunder og katters helse.

TannkampanjeFra 2. mai til 31. mai 2016

 • Gratis tannsjekk Rabatt på tannrens
 • 50% rabatt på første pose T/D eller VetEssentials fra Hill's
 • Deretter 100 kr. rabatt ved kjøp av minst 1,5 kg. VetEssentials eller T/D. 
 • Lojalitetkort. Hver 8. pose VetEssentials gratis.
 • Rabatt på Bucadog og Bucacat tannpasta og tyggelapper 

 

Gjelder kun hos AniCura Bygdøy, AniCura Ekeberg, AniCura Grünerløkka, AniCura Majorstuen, AniCura Sandvika og AniCura Østerås.

Ring din AniCura klinikk og bestill time i dag.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.