Obs: Ny adresse

Vi har flyttet inn i nye toppmoderne lokaler! Vår nye adresse er Mustads vei 1, 0283 Oslo. Les mer her

Kontakt oss

Vi er tilgjengelig både på telefon og e-post, eller man kan komme innom for en hyggelig prat. Vi har også App hvor man treffer våre veterinærer alle dager fra kl 07 - 22. NYHET! F.o.m 15/3 vil vår nye adresse vil være Mustads vei 1, under 300meter fra vår nåværende beliggenhet på gården i Mustads vei 12. De nye lokalene ligger på venstre side rett før innkjøringen i parkeringshuset til CC Vest fra nordsiden.  

NYHET! F.o.m 15/3 vil vår nye adresse vil være Mustads vei 1, under 300meter fra vår nåværende beliggenhet på gården i Mustads vei 12. De nye lokalene ligger på venstre side rett før innkjøringen i parkeringshuset til CC Vest fra nordsiden.  

For dyreeiere

  • Lurer du på om et oppmøte hos veterinærvakten er nødvendig, kan du forsøke en online konsultasjon hos en av våre veterinærer via AniCura-appen. Tjenesten er tilgjengelig alle dager fra 07:00-22:00. Første besøk er alltid gratis, og tjenesten er inkludert i abonnementet for AniPlan-medlemmer.

    Ordinær pris er 349 kr på hverdager. Om kvelden etter kl. 18 og i helgen er prisen 549 kr.

    Last ned appen fra AppStore eller Google Play

  • Dette er en liste over enklere behandlinger og tjenester hos oss.
    For mer kompliserte utredninger, tanntrekker og operasjoner er det ikke alltid lett å gi en fast pris på forhånd, men vi vil alltid holde en åpen, løpende dialog med deg så du har kontroll og oversikt over pris.

For veterinærer

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.