Obs: Ny adresse

Vi har flyttet inn i nye toppmoderne lokaler! Vår nye adresse er Mustads vei 1, 0283 Oslo. Les mer her

Oslo

AniCura Dyreklinikk Lilleaker

AniCura Dyreklinikk Lilleaker er flyttet til nye, toppmoderne lokaler! Kjære kunder og pasienter, vi er begeistret for å kunngjøre at vår nye adresse er Mustads vei 1, under 300 meter fra vår tidligere beliggenhet.

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

AniCura Dyreklinikk Lilleaker er flyttet til nye, toppmoderne lokaler!

Vi forlater den hyggelige gården med litt vemod etter 22 år, men vet at den vi får nytt liv.  Som en del av vårt engasjement for å tilby fremtidens veterinærmedisin, har vi valgt nye moderne lokaler med en beliggenhet som vil bedre ankomst og tilgjengelighet.

Vår nye adresse er Mustads vei 1, under 300 meter fra vår tidligere beliggenhet på gården i Mustads vei 12. De nye lokalene ligger på venstre side rett før innkjøringen i parkeringshuset til CC Vest fra nordsiden.  

Flyttingen representerer et spennende kapittel i vår klinikks historie, og vi er sikre på at det vil bringe mange fordeler for deg og våre pasienter.

Forbedrede fasiliteter: Vår nye klinikk har moderne og romslige fasiliteter designet med ditt dyrs komfort i tankene. Fra innbydende venterom til toppmoderne behandlingsrom og oppstallingsrom, har hver del av vår nye beliggenhet blitt nøye planlagt for å skape et innbydende og stressfritt miljø for hunder og spesielt katter, men også fugler og reptiler og andre eksotiske dyr.

Enkel tilgang: Vi forstår viktigheten av tilgjengelighet, derfor tilbyr vår nye beliggenhet rikelig med parkering og enkel tilgang til offentlig transport. Parkeringshuset til CC Vest har gratis parkering så det skal gjøre det enkelt å komme seg trygt frem til oss.

Utvidede tjenester: Med flytting til større lokaler vil vi ha muligheten til å utvide vårt spekter av tjenester og imøtekomme flere pasienter. Fra generelle konsultasjoner til spesialiserte behandlinger, forblir vi dedikert til å møte dine dyrs behov under ett tak.

Vi er det samme dedikerte teamet og vi vil fortsette å hjelpe dere og sikre trygg behandling og en sømløs overgang for alle våre pasienter.

Vi vil gi alle våre kunder oppdateringer og påminnelser i tiden fremover for å sikre at du har all informasjonen du trenger når det gjelder timeavtaler.

Når vi begynner på dette spennende nye kapittelet, vil vi uttrykke vår oppriktige takknemlighet for din fortsatte støtte og tillit til AniCura Dyreklinikk Lilleaker. Vi har over mange år hatt en veldig hyggelig og trofast kundekrets, det setter vi stor pris på! Vi har ønsket å bli på Lilleaker, og dermed bli med på den spennende utviklingen av den nye Lilleakerbyen.

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Se våre tjenester og behandlinger

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Dyreklinikk LilleakerFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.