Obs: Ny adresse

Vi har flyttet inn i nye toppmoderne lokaler! Vår nye adresse er Mustads vei 1, 0283 Oslo. Les mer her

Linn Camarena
Klinikkassistent, ISFM FNCert.

Linn Camarena

Klinikkassistent, ISFM Feline Nurse Cert.
Klinikkassistent, ISFM FNCert.
Linn Camarena
Klinikkassistent, ISFM Feline Nurse Cert.

Spesialitet

  • Akuttmedisin, Anestesi og Katt

Utdanning

  • Medisin og Psykologi.
  • ISVPS Nurse Cert Anaesthesia 2020/2021.
  • ISFM Feline Nurse Certificate 2020/2022.

Linn fullførte praksisår ved ABC Dyreklinikk i 2003. Etter det studerte hun medisin og psykologi og har over 10 års erfaring fra humanmedisin og da hun i 2018 begynte på AniCura Lilleaker fulgte hun drømmen og valgte igjen dyrehelse framfor humanmedisin.

Linn har særlig interesse for akuttmedisin og anestesi og fordypet seg i 2019 i anestesi og analgesi via ISVPS Improve International i Stockholm og i 2022 startet hun VPP Certificate i Emergency and Critical Care ved Improve International Veterinary Academy i København.

Linn har stort fokus på å gjøre veterinærbehandlinger så cat friendly som mulig og er ISFM Feline Nurse sertifisert via International Society of Feline Medicine og er desidert den på klinikken som er mest glad i katt. Hun har også tatt adferdskurs ved NMBU og flere kurs innen sykdommer på katt. Hun har vært en del av vaktteamet på AniCura Dyresykehus Oslo og har sittet i kattekomitèen på dyresykehuset og tar fortsatt ekstravakter der ved siden av jobben på Lilleaker.

Hun har en fortid som aktiv sprangrytter og rir fortsatt på fritiden og har vært veterinærassistent for veterinær Wolfram Rietchel i feltpraksis i Namibia, Tyskland og Uganda. Hjemme huser hun kattene Nellie, Askepott og Ostepop, og hun har ofte et eller flere dyr i pleie på "hjemmesykehuset" sitt.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.