Linn Camarena

Linn Camarena

Klinikkassistent, ISFM FNCert.

Linn Camarena

Klinikkassistent, ISFM FNCert.

Spesialitet

  • Akuttmedisin, Anestesi og Katt

Utdanning

  • Medisin og Psykologi.
  • ISVPS Nurse Cert Anaesthesia 2020/2021.
  • ISFM Feline Nurse Certificate 2020/2022.

Linn fullførte praksisår ved ABC Dyreklinikk i 2003. Etter det studerte hun medisin og psykologi og har over 10 års erfaring fra humanmedisin og når hun i 2018 begynte på AniCura Lilleaker fulgte hun drømmen og valgte igjen dyrehelse framfor humanmedisin.

Linn har særlig interesse for akuttmedisin og anestesi og har fordypet seg i NCert anestesi og analgesi via ISVPS Improve International i Stockholm. I 2022 startet hun VPP Certificate i Emergency and Critical Care ved International Veterinary Academy i København via Improve International.

Linn har stort fokus på å gjøre veterinærbehandlinger så cat friendly som mulig og er ISFM Feline Nurse sertifisert via International Society of Feline Medicine og er desidert den på klinikken som er mest glad i katt. Hun har også tatt adferdskurs ved NMBU. 

Hun har jobbet i vaktteamet på AniCura Dyresykehus Oslo og sittet i kattekomitèen ved sykehuset og tar tar nå fortsatt ekstravakter der ved siden av jobben på Lilleaker.

Hun har en fortid som aktiv sprangrytter og rir fortsatt på fritiden. Hjemme huser hun kattene Nellie og Askepott, og hun har ofte et eller flere dyr i pleie på "hjemmesykehuset" sitt.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.