Førstehjelpskampanje

Førstehjelp redder liv! Om du har mulighet til å gi din hund eller katt førstehjelp kan du både redde liv og forbygge skader.

Førstehjelpskampanje 18.09. 2017 - 16.10.2017

Vi i AniCura står klare for å gi akutt hjelp til ditt kjæledyr, men om du selv vet hvordan du skal handle i en akutt situasjon er sjangsen enda større for at det skal gå bra. Det er lurt å oppfriske kunnskapene sine regelmessig og ha riktig utstyr hjemme. I perioden 18. september til 15. oktober har vi fokus på førstehjelp i AniCura. Kom innom klinikken og sikre deg AniCura sine egne førstehjelpspakker som inneholder utstyr som er viktig å ha tilgjengelig i en akutt situasjon.

Les mer om førstehjelp til hund her

Les mer om førstehjelp til katt her

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.